Gebruiksvoorwaarden

Auteursrechten
Alle informatie en gegevens op deze website zijn en blijven eigendom van Roadies, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Door te reageren op een artikel geef je Roadies het recht om je reactie te gebruiken op de website van Roadies, in nieuwsbrieven en in gedrukte publicaties.
Roadies is niet verantwoordelijk voor schendingen van het auteursrecht die door schrijvers van reacties gepleegd worden, maar zal die inhoud wel zo snel mogelijk verwijderen.

Teksten van Roadies
cc gebruiksvoorwaarden tekst  Alle teksten zijn vrij kopieerbaar mits bronvermelding (www.roadies.be) of een link naar de desbetreffende pagina op www.roadies.be. Als je bij het citeren wijzigingen in de teksten aanbrengt, moet je dit eveneens vermelden.

Video van Klasse (TV.Klasse)

cc gebruiksvoorwaarden video  De filmpjes van de redactie van Roadies mogen gebruikt worden onder de Creative Commons Naamsvermelding-Niet-commercieel-Geen Afgeleide werken 2.0 licentie. Dat zijn alle videodagboeken en reportages. Je mag de filmpjes kopiëren, verspreiden en doorgeven als je www.roadies.be vermeldt als bron en de link opneemt naar het filmpje op www.roadies.be of op het youtube-kanaal www.youtube.com/roadiesbe. Je moet bij elk hergebruik verwijzen naar deze licentie, best via een link naar de juiste Creative Commons pagina.

Je mag de filmpjes niet voor commerciële doeleinden gebruiken of verkopen. Je mag de filmpjes  niet bewerken om er afgeleide werken van te maken. Wil je afwijken van deze beperkingen, dan moet je hiervoor de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming hebben van de redactie van Roadies.

Video van Iedereen Beroemd (VRT)

De filmpjes van Iedereen Beroemd mogen enkel gebruikt worden door de partners van Roadies en getoond worden op de sites van de bedrijven en werkplekken die samenwerkten met Roadies. De items mogen in geen geval aangepast worden of gebruikt worden voor commerciële doeleinden, en moeten steeds voorzien zijn van de bronvermelding.

Voor het gebruik van de filmpjes van “Brecht zoekt werk” op www.een.be, gelden de gebruiksvoorwaarden van de VRT.

Beeldmateriaal (foto’s e.d.)

cc gebruiksvoorwaarden video  De foto’s zijn van de hand van Hanne Reumers en Robin De Vries. De foto’s mogen gebruikt worden mits bronvermelding (www.roadies.be). Je mag de foto’s niet voor commerciële doeleinden gebruiken of verkopen. Je mag het beeldmateriaal niet bewerken om er afgeleide werken van te maken. Wil je afwijken van deze beperkingen, dan moet je hiervoor de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming hebben van de redactie van Roadies. De redactie van Roadies heeft nog meer beeldmateriaal ter beschikking. Dat kan je opvragen via an@roadies.be.

Aansprakelijkheid van Klasse

De site www.roadies.be is samengesteld door de redactie van Roadies en verzamelt de ervaringen van twee jongeren, Hanne Reumers en Brecht Herteleer, bij het uitvoeren van 40 jobs tussen 1 augustus 2013 en 1 juni 2014 in kader van het project Roadies, onder leiding van de redactie van Klasse.

Zou de informatie op de websites toch onvolledig zijn of vergissingen bevatten, dan kan Klasse hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.