Account manager Sylvia

brechtcoach
coachrond
  • pub-inhalator
  • netwerk-ster
  • waaghals

Met Sylvia’s visitekaartje ontdek ik wie Sylvia is. Beter dan dat kan ik haar niet inleiden, dus kopieer ik hieronder integraal de omschrijving die op haar kaartje staat:

Metro: “Het enthousiasme van Sylvia Karadarevic werkt aanstekelijk. Vraag dat maar aan de adverteerders die dagelijks met deze Project & Media Manager in contact staan. Keer op keer weet deze vlotte dame de juiste verkoopsargumenten boven te halen. Ze is dan ook de stem van onze krant. Als er iemand bestaat die jou kan overtuigen dat Metro en MetroClub sterke reclamemedia zijn, dan is zij het wel.”

Welke studierichting volgde je?
Sylvia:
“Mijn droomjob was kapper, maar dat mocht ik niet studeren van mijn ouders. Dus heb ik bso Kantoor en Verkoop gestudeerd. Daarna heb ik nog een 7de jaar gevolgd, zodat ik een tso-diploma in mijn handen had.

Roadies - Sales Manager - kl-27Hoe ben je uiteindelijk in deze job beland?
Sylvia:
“Eerst heb ik voor Zara gewerkt als verkoopster. Vervolgens heb ik een tijdje aan de receptie van VT4 (hoort nu bij Vier) gewerkt maar ook die job was ik snel beu. Uiteindelijk ben ik bij Metro aan de slag gegaan. Ik ben er gestart als sales assistent, op de afdeling sales. Een job in de reclamewereld leek me wel leuk. Ondertussen ben ik hogerop geraakt als account manager. En dit jaar ben ik opnieuw beginnen studeren! Ik studeer Marketing in avondonderwijs. Ik ben ook nog steeds van plan een kappersopleiding te volgen. En dan wil ik ook nog dj worden.”

Ben je trots op je werk?
Sylvia:
“Ik ben trots op elke advertentie of campagne die ik realiseer. Als ik in de trein zit, ga ik natuurlijk niet luidop gaan schreeuwen dat ik die gemaakt heb, maar binnenin ben ik wel heel fier wanneer ik mensen de Metro zie lezen. Ik praat ook vaak met vrienden en familie over mijn werk. Niet alleen over de reclame in Metro, maar ook over allerlei gekke reclamecampagnes die in de media komen.”

– Brecht –